Preloader
Preloader

KAKO JE SVE POCELO

Il´volis motor ili volis motor…

To je bila ta stvar koja nas je okupila i drzala zajedno sve ove godine. Prve kilometre u Hamburgu prave bajkeri vec 90-tih godina. To pojedinacno druzenje prelazi narednih godina u ozbiljnu grupu motorista, i tu se radja zelja za osnivanjem moto kluba. Balkan Bikers Hamburg stupa na scenu 2005. godine. Ime kluba nam je vrlo bitno, zeljeli smo privuci i zadrzati clanove iz svih republika bivse Jugoslavije, a na nase boje i nas logo smo jako ponosni. Cilj nam je okupljanje i druzenje svih bajkera sa prostora Balkana u Hamburgu i okolini. Klub ima preko 20 aktivnih clanova i svake godine smo prisutni na Balkanu i sire, u posjet drugim klubovima, moto skupovima i humanitarnim akcijama. Jednom godisnje, pri vikend u Novembru se odrzava glavni party, dernek, skup ili festa, kako kome odgovara, gdje smo domacini desetinama klubova iz regije i sa balkana. 

 

Edo bandit

Tresor

Nasa je misija ostati prepoznatljivi kao klub u svim zemljama Balkana kao i u zemlji djelovanja Njemackoj.

Satko Alic Bjeli
PRESIDENT
O CLUBU

15 GODINA NA SCENI

15 godina smo na sceni i mozemo reci da su nase boje prepoznatljive duz cijele bivse Jugoslavije jer vec 15 godina obilazimo motorijade u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori…

Od godine 2013 organiziramo tzv. ture na kojima obilazimo motorijade i partye nasih klubova prijatelja. Tura je obicno zadnji tjedan u Maju i prvi tjedan u Junu.

Voznja
druzenje
100%
miris benzina
97%
ZELIS VOZITI SA NAMA

POSTANI DIO NASE OBITELJI

To top